Marshall lanserar nya portabla högtalaren Kilburn II

Upp till 20 timmars speltid.

Marshall har under årets gång släppt nyheter som Marshall Mid ANC - deras första hörlurar med med brudreducering och Major III. Förra året visade man upp tre nya högtalare och nu är man tillbaka man med den bärbara högtalaren Kilburn II.

Den nya högtalaren har fått ett uppdaterat utseende med en fast metallgrill och en gitarrinspirerad bärrem. Högtalaren är konstruerad enligt idén om stereofoniskt ljud. Genom att separera det rumsliga innehållet i stereoinspelningar ökar Kilburn II rymden och återsamlar signalen på ett sätt som gör det möjligt att projicera den i alla riktningar. Resultatet blir ett rikt flerriktat ljud som innesluter lyssnaren och skapar en verklig 360° ljudupplevelse – inomhus och utomhus.

Den senaste högtalaren väger 3 kg och erbjuder mer än 20 timmars bärbar speltid. Batterinivån på högtalarens läses av via batteriindikatorn på kontrollpanelen. Kilburn II är utrustad med Bluetooth 5.0 aptX-teknik för trådlös förstärkning och flervärdsfunktion så att du enkelt kan koppla in och växla mellan två Bluetooth-enheter.

Kilburn II finns att köpa på marshallheadphones.com och hos lokala återförsäljare runt om i världen. Priset kommer att ligga på 2995 SEK.