Marshall presenterar Minor II & uppdaterad BT-högtalare

Tre nya högtalare och ett par nya in-ear hörlurar.

Innan sommaren släppte Marshall sina nya hörlurar Major III och förra månaden högtalaren Kilburn II. Nu presenterar man fler nyheter, den första är in-ear hörlurarna Minor II som var en av de första hörlurarna som lanserades av Marshall under 2011. De har nu kommit tillbaka med några uppgraderingar. Förutom Bluetooth aptX använder de nya Minor II Bluetooth in-ears ett innovativt ear-fit-system med en justerbar ögla för en optimerad och passform. Det här betyder att Minor II Bluetooth är konstruerad för att hålla sig på plats och kännas bekväm under hela dagen. Andra funktioner inkluderar en mikrofon och en flerriktad kontrollknapp för att enkelt svara på telefonsamtal eller trådlöst styra din musik.

När du inte använder dina hörlurar, kan man koppla ihop de magnetiska öronlurarna så de hålls fast runt nacken. När de kopplats samman går Minor II Bluetooth in i ett energisparläge som helt stängs av efter sex timmars inaktivitet.

Den andra nyheten är en uppgradering av ett flertal bluetooth-högtalare: Action II, Stamore II och Woburn II. Acton II Bluetooth är den minsta högtalaren i Marshalls produktserie. Högtalaren kommer med tre klass D-förstärkare som driver dess dubbla tweeters och subwoofer för ett ljud som knappast saknar styrka.

Stanmore II Bluetooth är den mest mångsidiga högtalaren i Marshalls produktserie som passar perfekt för alla rum. Högtalaren producerar ett rent och skarpt sound även på höga ljudnivåer. Detta tack vare avancerade komponenter.

Den sista högtalaren Woburn II är framtagen för att ta fram det  legendariska Marshall-ljudet som för tankarna till diskanten och styrkan i riktig livemusik. Högtalaren är Marshalls största och ger ett robust ljud med ren diskant i topparna. Två tweeters och dubbla 5,25-tums-subwoofers drivs individuellt av klass D-förstärkare med totalt 110 watt.