Marshall uppdaterar sina hörlurar med att du nu kan röststyra din telefon. Det är via Google Assistent du nu ska kunna skicka sms, få svar på frågor eller planera din dag utan att ta upp telefonen.

Major III Voice är anpassade att fungera med Google Assistent, som fungerar med en röstknapp där du sedan berättar att du vill ha en specifik låt eller podcasts. Du kan även skicka sms, eller läsa upp sms. Du kan till och med be din Google Assistent att hjälpa dig navigera med GPS. Batteritiden har också utvecklats med Major III Voice med en batteritid på 60 timmar. Förutom rösttyrning finns flertal kontrollknappar som gör att du enkelt kan spela, pausa och blanda musik, justera volymen på din enhet, samt slå på eller av dina hörlurar.

Hörlurarna har optimerats designmässigt och finjusterats för en hög ljudkvalitet som ska ge ett definierat ljud. Dock har inte designen ändrats så mycket - vi ser fortfarande en klassisk Marshall silluett, svart med en underground känsla.

Major III Voice släpps hos utvalda Marshall-återförsäljare 16 oktober runt om i världen och online på marshallheadphones.com I andra nyheter, läs om Marshalls portabla högtalare Killburn II här.