Marvel’s Spider-Man 2 avslöjas för PS5

Efter den hyllade föregångaren kommer nu ett nytt äventyr med både Miles & Peter, vi ser även ny-gamla ansikten bland fienderna

Under tiden efter att Playstation 5 lanserades var Marvel's Spider-Man ett av spelen som hyllades unisont av kritiker och publik, en så kallad "must buy" för konsolen. Det har länge hoppats på en uppföljare och under Playstations Showcase under onsdagen bekräftades det med en officiell gameplay video.

I den ungefär 10 minuter långa trailern visade spelutvecklaren Insomniac oss både Peter Parker och Miles Morales i sina spiderdräkter när de svingar runt i olika delar av New York och i olika fighter. Spelet är en så kallad "riktig" next-gen uppföljare, då Spider-Man 2 är exklusivt framtagen för PS5 till skillnad från föregångaren som även fanns tillgänglig på PS4.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Insomniac Games (@insomniacgames)

Det är genom trailern bekräftat att Kraven kommer att ta rollen som antagonist i spelet, en jägare från Ryssland som tidigare förekommit i de klassiska serietidningarna. Dessutom kommer publikfavoriten Venom vara en stor del av hoten som de både Spindelmännen måste ta sig an.

Återkommer gör också Miles bästa vän Ganke Lee som kommer att fortsätta att ge teknisk support och hjälp under uppdragen, även om han kanske blivit lite starstruck av Peter Parker. Mer information om spelets nyheter lär detaljeras framöver, så håll utkik på dopest.se för det senaste om spelet, som förväntas släppas i höst!