Mazzo är tillbaka med singeln ”ENSAM”

Efter ett långt uppehåll

Mazzo från Malmö är idag tillbaka med ny musik efter en lång tids uppehåll. Sist var han aktuell med solosingeln "STEG" som släpptes under 2021, men han har även gästat Mona Masrour på albumet SCENER.

Nu släpper Mazzo en känsloladdad höst-låt vid namn "ENSAM".”Jag behövde pausa lite, backa bak och gå tillbaka till skapandet på riktigt. Nu känns det som jag har fått tid att samla kött på benen.” säger Mazzo.

I refrängen har han en dialog där han får svara på varför relationen tar svängen den gör: “Hon sa du ringer mig bara när du är ensam/ hur ska jag förklara jag är stressad/ sluta säga jag har ändrats/ jag vet hur länge du har väntat”

Mazzo berättar:

“ Det är en känslig låt som sagt, men mest ärlig och äkta. Jag vill visa den ärliga sidan av relationer här, kanske till och med förklara varför saker är som dom är. Människor är missförstådda ofta, så mina ord får förklara sanningen.”

Mazzo jobbar i ett team med två andra Malmöbaserade musiker - artisten Runi och producenten Rico. De har jobbat och format sitt sound ihop sedan starten. De, tillsammans med managern, utgör kollektivet 16ÖGON.

Lyssna på nya singeln "ENSAM" av Mazzo i DOPEST Playlist nedan. Håll även utkik efter en kommande musikvideo filmad av Zedit.