Efter dissen mot Megan Thee Stallion – polis vaktar mammans grav

Nicki Minaj släppte nyligen låten "Big Foot" där hon dissar rapparens bortgångna mamma – nu är kyrkogården orolig för galna fans

Nyligen släppte Megan Thee Stallion låten ”HISS”, en singel som skickade smygdissar åt många olika håll. En av de som tog illa upp var Nicki Minaj, vilket resulterade i den aggressiva disslåten ”Big Foot” som därmed gjorde deras tidigare oklara beef till en direkt duell.

Nickis fans kallas för ”Barbz” och har genom åren blivit kända för att hänsynslöst försvara rapparen såväl online som i verkligheten. Enligt TMZ har nu kyrkogården vars Megan Thee Stallions mamma Holly vilar i tagit rapparnas fight på allvar, då de tillkallat extra polisbevakning ifall Minaj fans skulle vandalisera hennes grav.

Holly Thomas avled 2019 efter en lång kamp mot en hjärntumör och begravdes på en kyrkogård i hemstaden Texas. I ”Big Foot” dissade Nicki Minaj kvinnan flera gånger om och hånade Megan Thee Stallion för att ha förlorat sin mamma, något hon mött stor kritik för på sociala medier.

TMZ hävdar att kyrkan i Texas är rädda för att detta ska leda till att galna fans av Minaj vandaliserar Hollys grav eller på annat sätt stör ordningen inne på kyrkogården. De säger även att den lokala polisen övervakar området inom de kommande dagarna för att säkerhetsställa att inget händer. Varken Megan Thee Stallion eller Nicki Minaj har kommenterat dessa uppgifter.