Melina Do Rosario debuterade nyligen som solo-artist med singeln "Golden Rose", men det är långt ifrån hennes första dans inom musikvärlden. Hon har agerat inom management och även som en av Sveriges främsta DJs, där hon spelat på stora festivaler som Way Out West och Lollapalooza, men även några av landets hetaste nattklubbar.

Debuten med "Golden Rose" bjöd på ett drömmigt och nostalgiskt R&B-sound och när hon nu följer upp med "Need No Lover" får vi mer av den varan. Låten är producerad av Melina Do Rosario och Elina Eriksson samt skriven tillsammans med Theo Edenroth. Musikaliskt är låten baserad på en förförisk gitarrlslinga som glider över en mjuk synth, den typ av sound som hörts hos världsstjärnor som Jhené Aiko.

Den är en fortsättning på hennes debut singel Golden Rose som släpptes tidigare i vår, där vi fick följa huvudkaraktären efter ett stort svek. Nu hör vi en berättelse om ett “mitt emellan stadie” i en relation, där förvirring och tveksamhet leder till utvecklingen av insikter. Nästan som en "prequel" till föregående singelns heartbreak.

Lyssna på "Need No Lover" på Spotify!