• Foto: Louis Vuitton
  • Foto: Louis Vuitton

Messi reser med Louis Vuitton

Argentinska fotbollsstjärnan tar fram flyg-fits för nya kampanjen ”Horizons Never End”, syns på flygplatsen med LV-fotboll

När man har vunnit VM måste man ändå få glida runt på flygplatsen med en fotboll helt täckt i LV-tryck. Och det är precis vad Leo Messi gör i den senaste kampanjen för Louis Vuitton: "Horizons Never End".

"For me, the horizon is looking to the future, letting my imagination carry me and thinking about what could happen, what the future holds – all its possibilities", säger Messi själv.

Med en rad videos och bilder på Instagram avslöjade den franska lyxjätten sitt senaste samarbete med fotbollsstjärnan, som följer den tidigare internet-kraschande kampanjen med Cristiano Ronaldo som släpptes i höstas. Vi ser här Messi glida runt på en flygplats fullt kittad i LV-kläder. Han bär en klassisk kavaj med en gulddetalj på ena fickan, tillsammans med en enkel tisha och et tar boots.

Kollektionens fokus ligger dock på väskorna. Allt från en rullande resväska och necessär till en klassisk duffle-bag finns med i Argerntinarens repertoar. En samling klassiker som toppas av med en fotboll, något LV faktiskt har vågat sig på tidigare.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Louis Vuitton (@louisvuitton)

Hela kollektionen, dessvärre utan bollen, finns tillgänglig nu på Louis Vuittons hemsida.