MGM Grand bokad för Mayweather vs McGregor

MGM Grand bokad för superfight 26 augusti, får vi se Badou Jack på samma gala?

Flera medier rapporterar om att Mayweather har bokat MGM Grand i Las Vegas för den potentiella superfighten mot UFC-mästaren Conor McGregor. Det är Mayweathers promotion-företg som reserverat arenan 25 augusti för en invägning, vilket är en stark indikation på att allting är klart. Tidigare känt är att Conor McGregor skrivit på dealen men att man väntat på Floyd Mayweather. Ännu har inga officiella uppgifter dykt upp men rykten säger att matchen kommer visas på Showtime.

Det var efter Gervonta Davis senaste match som Mayweather bekräftade att matchen blir av. Han nämnde också att han vill ha Gervonta Davis och vår svenska WBC-mästare Badou Jack på underkortet på galan.

Senast idag gick Conor McGregor ut på sociala-medier och hyllade Mayweathers 64-åriga pappa (f.d. boxare) och hoppades på att han kan träna i den åldern. Enda twisten? Han lade upp en bild på Mayweather Jr.

Vad tror ni om denna superfight?

Man, much respect to Floyd Senior still getting a few rounds in at the gym. I hope I can still train at that age. Respect.

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on