MIGI smygstartar sommaren med "TATTOO"

Efter ett halvårs väntan sedan hiten "SVAG" med JAE är den mångsidiga artisten tillbaka med sitt varma & inbjudande sound

Senast vi hörde från MIGI var under sommaren 2023 med låten ”SVAG” tillsammans med JAE, en vacker kärlekshistoria som slog på TikTok och idag sitter på precis under en miljon Spotify-streams. Nu återvänder han med solo-singeln ”TATTOO”, som bär på en känsla av sommar och värme.

Precis som i föregående låt utforskar MIGI i ”TATTOO” temat av kärlek, men denna gång riktat mot en specifik individ vars tatueringar fångar hans uppmärksamhet. Beatet är afrobeat-inspirerat och skapad av producenten Morry från Holland.

”Tattoo är en låt som gör att du längtar efter sommaren och dansar genom vintern. Den handlar om en fängslande känsla av att bli dragen till någon på grund av deras konst på huden. Morry har skapat ett beat som verkligen tar fram den varma känslan vi alla längtar efter”, säger MIGI.

”TATTOO” blir starten på året för MIGI som hade ett 2023 i kollaborationens tecken, med singlar tillsammans med bland andra JAE & Aleksej. Under 2020 respektive 2021 kom två hyllade EP:s i form av Bättre tider och Mode Avion, om 2024 är året för nästa projekt kan vi bara hålla tummarna för.

Lyssna på ”TATTOO” och mer ny musik i DOPEST Playlist!