Mivas & Ivory avslutar scorpio season med jointalbumet 'Skorpionerna'

Gästas av namn som Mwuana, Finess & Faal, PABI, wifi24k och Maxi.

Det är scorpio-season, oavsett om du tror på stjärntecken eller ej. För att fira det går artisterna Mivas och Ivory samman på jointalbumet Skorpionerna. Båda hör själva till just vattentecknet. Under årets gång har de värmt upp inför releasen med flera singelsläpp. Den färdiga plattan består av totalt 13 spår, och inkluderar de tidigare släppta ”Upp Ner”, ”Hel”, ”Socker” och ”PSG”. Gästspel hörs från artister som Mwuana, Finess, Faal, PABI, wifi24k och Maxi.

Mivas och Ivory är två namn som ofta kopplas till hiphop och trap. På Skorpionerna kombineras det med influenser från Latinamerika och Afrika. För produktionen står Simon Superti, Naasty, LANCE-A-LOT, Oktav, Simon K, Spookboy, Theo Pakzad och Greener Syndrome.

Vi hör romantiska, lekfulla upptempolåtar som ”BEBI” ft. Mwuana och ”Min Rom”. På spår som ”Ariel” hörs tydliga inslag av afrobeat och ”Fin” ger oss tydliga inslag av reggae-rytmer. Trap, och till och med drill, hittar vi på bland annat ”Hel”, ”Robert Baggio” ft. wifi24k  och ”Du Var Inte Där” ft. Finess.

Lyssna på Skorpionerna med Mivas och Ivory nedan!