Mohelá följer upp debuten med singeln “Aldrig”

Tillbaka med ännu en banger

För ett halvår år sen gjorde Mohelá en hyllad debut med låten ”Lotta & Sanna”. Långt innan den officiella releasen hade singeln gått viral på TikTok, och när den äntligen släpptes på Spotify klättrade den snabbt upp till plats #2 på den svenska topplistan. En catchig refräng, humoristiska rader och en klockren sampling av Madcon’s ikoniska ”Begging”, visade sig vara ett vinnande koncept och några månader senare fick låten en remix med kollegorna ADAAM, Dizzy & Dani M. 

I dag är söderortsrapparen tillbaka med uppföljaren “Aldrig” där han berör ämnen som avundsjuka, att hålla sig fokuserad och den ständiga jakten på pengar. Ännu en gång levererar rapparen träffsäkra punchlines och humoristiska rader - Mohelá väljer helt enkelt att följa ett vinnande recept.

”Aldrig” är precis som ”Lotta & Sanna” producerad av producentduon PabloElGato & SWRD och innehåller en snygg tolkning av den ikoniska visslingen från Kents singel ”Dom Andra”. Precis som med samplen från debutsingeln, gör både producenterna och rapparen ett skickligt jobb med att förvalta arvet från en klassisk låt. På ett sätt som definitivt lyfter upp och ger “Aldrig” en extra touch. Mohelá fortsätter på den inslagna vägen och det ska bli spännande att följa nykomlingens fortsatta resa!

Lyssna på ”Aldrig” med Mohelá i DOPEST Playlist nedan!