An Island Sweden / Mohelá Entertainment / Björnstammen / Universal Music

Mohelá linkar Den svenska björnstammen för drill-remixen ”Rädda mig”

Återtar bandets superhit ”Vart jag mig i världen vänder”

Stjärnskottet Mohelá har tack vare minnesvärda bars och catchiga drill-interpretationer lyckats klättra sig hela vägen till toppen med bara 5 solo-spår. För drygt en vecka sedan teasade artisten ett oväntat samarbete med Den svenska björnstammen för en studsig drill-remix på deras superhit "Vart jag mig i världen vänder" från 2011. Det är inte första gången Mohelá fångar oss lyssnare med interpretationer på populära låtar, som med Frankie Valli & The Four Seasons på  ”Beggin’” och Kents ”Dom Andra".

Legendarisk låt, ville direkt göra en version av den”, säger rapparen om det svenska bandets låt. "Rädda Mig" öppnar med samma intro som originallåten, men avbryts snabbt med ett huvud-boppande drill-uppbyggande med dess rattlande snares och aggressiva 808s från producenten Loke.

Efter öppningsversen börjar Mohelá interpolera bandets flow på ett oerhört minnesvärt sätt. Den svenska björnstammen får själva ta hand om att leverera den ikoniska refrängen med lite hjälp av boomande-baslinjer och autotune:ad sång från rapparen.

Än en gång imponerar Mohelá med sin kreativitet samt talang för infångande bars över drill-beats. Han sprider både nonchalans och charm på samma gång, och ger oss en till upplyftande låt med "Rädda Mig".

Lyssna på singeln i DOPEST Playlist nedan!