Mona Masrour är tillbaka med singeln ”TICK TACK”

Grammis-vinnarens första nya musik sedan debutalbumet från förra året

Mona Masrour är äntligen tillbaka med ny musik efter en lång tids tystnad. Förra året släppte hon sitt debutalbum SCENER som både blev hyllat och grammis-nominerat, men hon har även kammat hem en vinst för "Årets Nykomling". Idag släpper hon första singeln sedan debutplattan och levererar återigen mjuk RnB på "TICK TACK".

Mona Masrour om låten:
”Låten för mig handlar om känslan när man kommit vidare från ett break up, till en plats där man skratta åt de situationer som då kändes som jordens undergång. Man brukar säga att tiden går snabbt när man har det bra, men för mig har det varit tvärtom. Tiden flyger när man har problem.”
Nya singeln ”TICK TACK”, likt tidigare släpp producerad av Nisj, är hämtad från Monas kommande projekt ”BTS” som ges ut senare i vinter. Tillsammans med singeln syns även en tillhörande musikvideo vara på ingång, regisserad av Wasima och filmad av Zana Ghafour. Bilden sätter tonerna vid liv och vi ser Mona i en romantisk kärleksfantasi, sådär som när man är ung.
Matchat med Mona's lena vocals och det gungande beatet hör vi även en voice sample i slutet - kan ni lista ut vem det är?
Lyssna på nya singeln "TICK TACK" i DOPEST Playlist nedan, och håll utkik för den kommande videon.