Motorola lanserar en ny generation av Edge-familjen

Tre nya varianter av deras flaggskepsmobil samt nya hörlurar kommer snart till markanden – se bilder, priser & releasedatum här

Efter att nyligen ha dragit igenom Sveriges virala TikTok-landskap med kampanjen Peach Fuzz Lady inleder nu Motorola den nya eran av sitt premiumutbud med att presentera en välbalanserad uppsättning telefoner i Edge-familjen: motorola edge 50 ultra, motorola edge 50 pro och motorola edge 50 fusion.

Look

Edge 50 serien är designad med en harmonisk filosofi. I material så som äkta trä, italiensk handgjord pärlemorskimrande polymerfinish och veganskt läder. De kommer i trendiga färger och med IP68 skydd, vilket resulterar i lättviktiga och säkra smartphones som även är estetiskt tilltalande.

Edge 50-familjen är den första grupp av smartphones i världen med en Pantone-validering. Varje Pantone-validerad enhet har mött Pantones kriterier genom att på ett autentiskt sätt fånga hela spektrat av den verkliga världens Pantone Färger. Motorola har ett långvarigt samarbete med färgexperterna på Pantone och de nya kliven inom Edge-familjen kommer att fortsätta på den relationen.

Kamera

Den nya edge-familjen är skapad med stort fokus på bild och videoinspelning, där baksidan av telefonerna följer en naturlig kurva i övergången till kamerasystemet. De kommer med en fulländad kameraupplevelse med kameraaktivering genom moto gestures, senaste hårdvaran, AI-driven mjukvara och färgkorrigering.

Moto ai jobbar med sin magi bakom kulisserna och är strategiskt implementerad genom hela upplevelsen av de nya tillskotten i Edge-familjen. Användare kommer att få uppleva det senaste inom bildkvalité och Motorolas hittills mest avancerade lösning för videoinspelning. Auto-fokus, kamerasensorer och större pixlar leder till förbättrad prestanda i utmanande ljussättningar. Dessa funktioner, i kombination med en upplaga av olika kameraobjektiv, försäkrar att användare kan fånga de bästa porträtten, landskapen, närbilderna, selfies och mycket mer.

Google Photos är Motorolas förinställda galleri-applikation för bild och film, och under de närmaste veckorna kommer användare få tillgång till ännu fler AI-funktioner för redigering direkt i sin smartphone med Magic Editor, Magic Eraser och Photo Unblur.

Moto Buds

Motorola är stolta att presentera den nya moto buds-familjen: moto buds+ och moto buds. De nya in-ear hörlurarna tar med sig en smidig och inlevelsefull upplevelse till Motorolas ekosystem, med Hi-Res Audio och dynamisk brusreducering, i en modern och vattenstötande design.

Motorola och Bose, två ikoniska varumärken med en delad vision om innovation, samarbetar med de nya Sound by Bose, moto buds+. De erbjuder expertisen från Bose och levererar en oslagbar upplevelse, med aktiv brusreducering och EQ inställningar. Moto buds+ är verifierade av Bose för att ha en oöverträfflig ljudupplevelse.

Utöver detta, presenterar även Motorola moto buds, ett par in-ear hörlurar med ljud i studiokvalité och Hi-Res Audio-ljud som ger användare en balanserad och samtidigt högpresterande ljudupplevelse. Båda upplagorna av in-ear hörlurar har även dynamisk brusreducering för att stänga ute distraktioner.

Priser och tillgänglighet:

  • motorola edge 50 ultra släpps i färgerna Peach Fuzz, Forest Grey & Nordic Wood. De kommer vara tillgängliga vid slutet av maj till det rekommenderade priset av 12 990 SEK.
  • motorola edge 50 pro släpps i färgerna Black Beauty, Luxe Lavender & Moonlight Pearl. De kommer vara tillgängliga från och med idag till det rekommenderade priset av 7990 SEK.
  • motorola edge 50 fusion släpps i färgerna Pink Peacock, Relucent Blue & Tidal Teal. De kommer vara tillgänglig vid början av maj till det rekommenderade priset av 5690 SEK.
  • moto buds+ kommer vara tillgängliga från idag till det rekommenderade priset av 1899 SEK.
  • moto buds kommer vara tillgängliga från idag till det rekommenderade priset av 899 SEK.