Naod & Awave går ihop på nya singeln ”Gang”

”Och de vet att det är problem, om Naod och Awave dyker upp i Range”

För ungefär tre månader sedan gjorde Naod en efterlängtad återkomst när han släppte singeln "Bankrolls". Kort därefter följde han upp det med den personliga singeln "Hade inga ord". Idag är han tillbaka med sin tredje singel när han går ihop med Awave på "Gang".

Naod släppte förra året debut-EP:n Baby Nine och har under året gästat artister som Aden x Asme, Elias Abbas och Ison & Fille. Under året har hans label Top Guyz Records lagt i en växel där man b.la. signat kollegan Dizzy.

Awave debuterade starkt i år när han släppte "All My Life". Den BL-signade rapparen från Kristianstad följde upp det med "Road" och gästades av K27 i "Fame". I den senaste singeln producerad av PHILIP AJ, hör vi hur de båda rappar om deras livsstil och värderingar. Naod och Awave rappar om hur livet som artister ser ut.

"När jag åkte till LA, var min bror in the cage/ Om du hittar mig i south, ser du mig bara med fame/ Ingen kan se vad jag kollar på för jag har Gucci  frame"

Naod visar på fortsatt utveckling och både han och nykomlingen Awave blir två intressanta rappare att hålla ett extra öga på. "Gang" har teasats med en tillhörande musikvideo filmad av Zietz.se som förväntas släppas inom kort!

Lyssna på "GANG" nedan!