Foto: Pressbild

Naod följer upp intensiv live-sommar med ”Brazil Flow”

Efter publiksuccéer på bl.a Lollapalooza & Way Out West är nu Nine tillbaka i studion där han återigen linkat med fransisco

Med en omtolkning av Daniel Adams-Rays klassiker i ”Dum av dej” har Rågsvedsartisten Naod haft en av sommarens absolut största svenska låtar. Framgången understryks av energiska uppträdanden på Lollapalooza, Way Out West och Allsång på Skansen. Allt inom loppet av en månad.

Nu är han back in full effect i båset med ”Brazil Flow”. I likhet med ”Dum av dej” är låten producerad av fransisco! (Yasin, Fricky, Dizzy). Tillsammans har de kokat upp en vibe som är mer direkt än och påminnande om Naods mer hårdare tidiga spår, samtidigt som den visar upp den svängiga sidan av Naods repertoar med klättrande melodier och vibranta instrument.

I texten blandar Naod fria reflektioner om vägen till framgången med lösryckta tankar om hans flow, tjejer och fest. I andra verser passar Nine även på att detaljera tiden under den tidiga karriären, när han fortfarande balanserade musiken med skolgången. Med en ärlig och samtididgt humoristisk glimt i ögat berättar han om hur grinden kunde vara slitsam, men hur han redan då visste att den skulle leda till en bättre framtid.

"Sov i studion, dagen efter kom till skolan i samma kläder
Ska inte ljuga, skämdes lite men jag visste det skulle va värt det"

Lyssna på "Brazil Flow" och mer ny musik i DOPEST Playlist!