naod-greekazo-coca-cola-albumomslag

Naod gästas av Greekazo på ”Coca Cola” – från ’BABY NINE 3’

Naod avslöjar datum för nya EP:n

Rågsvedrapparen Naod gör sig redo att fortsätta sin BABY NINE-serie. Idag släpper han singeln "Coca Cola" som är ett samarbete med Greekazo. Låten är från kommande EP:n BABY NINE 3 som följer upp sina föregångare från 2020 och 2018.

Hur samarbetet mellan Naod och Greekazo kom till? Det berättar Naod: "Det är nästan som att vi gör låtar ihop bara för att hänget är så bra". Och det märks att rapparna har en naturlig kemi när det kommer till flows och de kompletterar varandra väl. Trots det är det här första gången vi får en officiell collab-track från rapparna.

"Coca Cola" är producerad av William Waga och följer upp Naod's senaste "Talk My Shit" och samarbetet med norska Ice Csay på "What's The Plan".

”Den kom till efter en kväll i studion då vi bara chillade och skojade. Jag och Greekazo har nu gjort jättemånga låtar ihop. Vi vet inte än vad vi ska göra av allt, det har bara varit så roligt att vara i studion tillsammans. Det är nästan som att vi gör låtar ihop bara för att hänget är så bra.” säger Naod.

Lyssna på "Coca Cola" med Naod och Greekazo i DOPEST Playlist nedan!