Se officiella trailern till Netflix-serien 'Lupin' Säsong 2

Då kommer serien tillbaka till Netflix

I början på året hade det franska kriminaldramat Lupin sin debut. Netflix-serien blev snabbt en succé och en av plattformens mest lyckade serier någonsin. Du kan läsa mer om serien här.

Inte långt efter premiären stod det klart att Part One får en uppföljare redan i år. För drygt två månader sedan kom den första teasern – men nu kan Netflix presentera den officiella trailern för Lupin: Part Two.

Serien är uppdelade i två delar, Part One och Part Two. I den andra, mycket efterlängtade delen får vi återigen följa huvudkaraktären Assane Diop. Men nu befinner han sig i en djupare, och farligare härva än vad han någonsin kunnat föreställa sig. Han har nämligen gått från en man på uppdrag för att hämnas sin far, inspirerad av mästertjuven Arséne Lupin, till att vara: ”the most wanted man in France”. I trailern tycks han leka katt och råtta med den franska poliskåren och överklassfamiljen Pellegrini. Och kanske är han något stort på spåren?

Hur kommer det att gå för Assane Diop? Det får du reda på när Lupin: Part Two släpps på Netflix den 11 juni. Tills dess kan du spana in trailern ovan!