• Foto: Aimé Leon Dore
  • Foto: Aimé Leon Dore
  • Foto: Aimé Leon Dore

New Balance & Aimé Leon Dore tolkar NB650

Efter en rad lyckade collabs kommer nu nästa kapitel i deras varumärkesvänskap, klassiska höga sneakern kommer i tre färger

New Yorks egna Aimé Leon Dore har precis tillsammans med New Balance släppt en luddig NB 550 i mocka, en collab som sålde slut direkt hos deras egna butiker. Nu meddelar de tar nästa steg i samarbetet och det är med en trio NB 650-stilar.

Skorna är i en high-top design med en stilren vitbaserad ovandel som detaljeras med antingen svart, babyblått eller grönt. Aimé Leon Dores signatur-basketlogga (kallad "Sonny") är stämplad på tungan, medans yttersulorna i gummi med färgen caramel-brown sitter nedanför.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Aimé Leon Dore (@aimeleondore)

650:n är en klassisk basketsko, som har rötter långt tillbaka i tiden. Aimé ser till att lyfta den delen av historian genom en tillhörande rörlig kampanj, som syns på deras Instagram och hemsida. Där ser vi en man, helt klädd i NB/Aimé, sätta en slow-motion lay-up i en basketkorg.

Skorna säljs för 2 350kr styck, till en början exklusivt via Aimé Leon Dores hemsida, med ett par per kund som gräns. Dessutom säljs det endast genom en lottning, så se till att gå med innan klockan 05.00 på torsdagsmorgonen för att ha chansen till att få ta del av första släppet!