• "Triple White" i en tidigare teaser. Foto: NOCTA
  • "Crimson". Foto: Nice Kicks
  • "Triple White". Foto: Nice Kicks

Två nya varianter av Drakes Nike NOCTA Glide släpps

”Crimson” & ”Triple White” syntes till på rapparens fötter redan i somras

Under turnén "It's All A Blur" med 21 Savage i somras syntes Drake i ett par nya dojjor som senare visade sig vara hans Nike NOCTA Glide. Med tjockare sula, inspiration från Zoom Flight 95 och blänkande detaljer fångade de blickarna direkt. Bland de läckta bilderna som dök upp runt samma tid var det dock en färgkombination som blev extra uppmärksammad då det var samma som på Drizzys fötter under turnén: Den röd/svarta "Crimson".

Skons svart/vita variation lanserades tidigare under hösten och nu är det även dags för "Crimson" att göra debut tillsammans med den tidigare avslöjade "Triple White" (även känd som "White Chrome") som utmärker sig med en reflex-strimma och även syntes till en teaser innehållandes musik från det dåvarande osläppta For All The Dogs. Den ena av färgerna släpps imorgon fredagen den 27:e oktober klockan 09.00, varav den andra har fått en annan releaseplan.

"Triple White" blir som vanligt tillgänglig via Nike och deras SNKRS-app, där den kommer finns tillgänglig för 1 849kr. Den röda "Crimson" är till en början exklusiv för NOCTA, där den redan nu finns den tillgänglig för 1 790kr (160$) exklusive frakt. Om den får en ytterligare release på Nike eller hos andra återförsäljare återstår att se.