Nilo levererar årets första solosingel "PÅ MIN WAVE"

Efter collaben med Lillen på "Shawty" kommer nu energisk ny låt från Botkyrka-rapparen, skrevs under en tid i fängelse

22-åriga Nilo från Botkyrka i Stockholm har sedan den tidiga starten 2015 varit med om mycket. Från en lovande start med gästverser bland annat på Akis ”Botkyrka pt.2” till ett längre fängelsestraff som han nyligen avtjänade. Han har dock vänt motgångarna till lärdomar och med nya singeln ”PÅ MIN WAVE” fortsätter han på den positiva vibe han visade upp när han slog han sina krafter ihop med Lillen på ”Shawty” tidigare i år.

Den nya singeln är en lekfull låt som drivs framåt av ett smittsam melodi som Nilo använder till sin fördel när han levererar sina rader. Han senaste släpp visade på rapparens mångsidighet och ”PÅ MIN WAVE” är inget undantag, där vi får höra både välutvecklade texter och catchiga melodier.

”Låten skrev jag under tiden jag satt i fängelset. Den är skriven utifrån minwave’ som jag var på den dagen med både inblick från livet därinne och reflektion av livet på utsidan så de är mer en låt som beskriver mina tankar o reflektioner som resultera i en våg”, säger Nilo själv om tanken bakom låten.

Lyssna på ”PÅ MIN WAVE” och mer ny musik i DOPEST Playlist på Spotify nedan!