Foto: Pressbild

Nineb Youk & TOQUEL näst mest streamde i Grekland

”Mina Ögon (Ta Matia Moy)” släpptes i fredags & har gått viral på TikTok i TOQUELs hemland, en av Ninebs egna låtar kvalar också in

I fredags släppte Nineb Youk ett uppmärksammat internationellt samarbete med en av Greklands största rappare TOQUEL, som tidigare toppat listorna i hemlandet med både album och singlar. "Mina Ögon (Ta Matia Moy)" är deras första samarbete och innan helgen var slut hade den hunnit nå över 500 000 streams, vilket även resulterat i en andraplats på hela Greklands Spotify Top 50.

Nineb firade framgången på sin Instagram-story genom att teasea en kommande musikvideo till låten, som gått viral på TikTok i Grekland. "U ready for this?" frågade han sina fans under söndagen, med ett klipp från videon som ser de två rappa i grekiska miljöer likt de vi sett dem i på pressbilder.

I samband med framgången har även en av Ninebs populäraste låtar tagit sig in på Greklands Spotify Top 200. Det är nämligen "Ghetto Prinsessa" från albumet Life is Hard som tagit sig in på plats 195. Låten sitter idag på 7,8 miljoner streams och är Ninebs näst största Spotify-hit efter "Förbjuden Frukt", som har hela 19 miljoner streams.