I det senaste kapitlet av historien om NOCTA & Nike siktar det Drake-grundade märket återigen in sig på basket, denna gång med hjälp av Phoenix-proffset Kevin Durant.

I en kampanj där KD syns dammsuga bort sedlar från ett överfyllt vardagsrum (en nickning till hans Instagram-namn "@easymoneysniper") får vi se honom i matchoptimerade underställ, linnen och shorts, men även i en  velour-jacka detaljerad med Swarovski-diamanter som ackompanjeras av ett par byxor i den fullständiga kollektionen.

Kollektionen innehåller förutom velour-dressen ett brett utbud av kläder och tillbehör som ska passa på både och utanför basketplanen. Ytterkläder som den vattenavvisande Sideline Trenchcoaten och den löst åtsittande uppvärmningsjackan ska hålla värmen lagom från utomhus till inomhus, medans två matchlinnen kombineras med undertröjor, underbyxor och shorts för att få ihop en full spelarlook.

Bland tillbehören hittar vi ett pannband och en "El Chico Head Tie"-bandana tillsammans med NOCTA-strumpor, ett 3-pack NOCTA-kalsonger och en klassiskt orange basketboll.

Hela kollektionen finns tillgänglig nu på NOCTAs officiella hemsida.