NOCTA x Nike släpper löparkläder

Efter hypade sneakers tar Drakes märke sig ut i löpspåret, se tidiga bilder från en japansk återförsäljare

NOCTA Szn är i full gång. Drakes egna märke har samarbetat med Nike under en längre tid nu, men det är under de senaste månaderna som släppen verkligen börjat dugga tätt. Först kom de efterlängtade Glide-skorna, följt av en Fleece Tech. Nu tar de sportigheten hela vägen ut i löpspåret genom kollektionen NOCTA Run.

Den huvudsakliga kollektionen består av en löparjacka, en kortärmad tröja med dragkedja, löparshorts och en hatt, alla i ett brunt kamouflagemönster blandat med svarta färgblock. Dessutom erbjuds strumpor i 6 olika färger, indelade i 2 olika pack.

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Simon Dube Paul (@simondubepaul)

Kollektionen ”NOCTA Run” gjorde sin debut under Berlin Marathon 2023 och syntes på ett fåtal deltagare såväl som åskådare. En av dem, modellen Simon Dube Paul, la upp bilder där vi får se en ljusgul/orange version av plaggen, vilka inte syns till i de produktbilder japanska Atmos fått tag på. På Dube Pauls Insta får vi även se bilder på ryggen, som verkar ha ett reflextryck där det står ”FORZA NOCTA” vertikalt längs ryggraden, vilket även återfinns på magen.

Kollektionen lanseras den 28:e oktober på Atmos Japan, med priser mellan cirka 1 600kr och 285kr. Mer information om release lär dyka upp inom kort, så håll utkik på dopest.se för uppdateringar!