Drakes egna NOCTA har samarbetat med Nike för att ta fram en rad produkter under det senaste året, varav den klassiska Tech Fleecen har utforskats en gång tidigare under 2021 med en mer komplicerad svart version. Nyligen avslöjades en ljusblå version som passande nog presenteras framför hans privatplan "Air Drake", men det kommer inte att bli den enda färgen från kollektionen.

Nej, Nike själva avslöjade nämligen nyligen att en svart variant med gula detaljer är på väg. Tech Fleece-modellerna, som blivit några av märkets populäraste, firar för övrigt 10 år under 2023. Drakes NOCTA-tolkning kan ses som ett firande av den ikoniska silhuetten, då den håller det relativt simpelt och ärar plaggets styrkor genom att behålla den smidiga grunddesignen intakt.

Likt den ljusblåa kommer även här både en hoodie och crewneck att erbjudas, samt ett par matchande byxor. NOCTA HD-loggor är med på varje plagg tillsammans med Nikes Swoosh, alla i en säkerhetsgul färgton. Hoodien kallas för "6 God" och har en huva med dubbla lager, gjuten dragkedja efter NOCTA-loggan, förstklassiga sömmar med windrunner chevron, NOCTA-märkta sidofickor och ribbade fållar.

Hela kollektionen släpps nu på fredag den 28:e juli via Nikes egna SNKRS och hos utvalda återförsäljare. Priserna för plaggen kommer att variera mellan cirka 1 200kr och 1 500kr.