Pharrells debut som Creative Director för franska lyxmodehuset Louis Vuitton gjordes med pompa och ståt under Paris Fashion Week, med en gospel kör, mängder av kändisgäster och framträdanden från Jay-Z. Vi på DOPEST var på plats och bevakade eventet och du kan kika några av bilderna HÄR.

Nu släpps många av de outfits vi fick se gå ner för runwayen med två kollektioner: "Louis Vuitton Pre Spring Summer 2024 Herrkollektion" & "Louis Vuitton’s Taurillon Monogram and Monogram Macassar Collection"

Den huvudsakliga herrkollektionen finner sin inspiration i hur människor samlas och umgås runt öppna eldar och brasor. Att tända nya gnistor har varit ett återkommande tema för Louis Vuitton, där nu kulturen kring lägerelden representerar en universell symbol för enhet: en plats med belysning som lockar och förbinder oss och som återspeglar sig i varma, höstiga färger och eldsvedda mönster.

Å den mer somriga sidan presenterar LV nya versioner av det klassiska Taurillon Monogrammet samt Macassar Monogrammet. Där finns mer klassiska väskor med de ikoniska rutmönstren, men även skjortor och jackor. Kollektionerna finns i butik och online från och med juli 2023.