Svenska Nudient lanserar skalen Bold

Kommer i åtta olika färger

Det svenska varumärket Nudient är kända för sina mobiltillbehör, kanske främst för sina skal. Nu lanserar de den nya kollektionen Bold som består av skal i åtta klara färger. De är dessutom tillverkade i återvunnet material för en hållbar framtid. Med en kombination av design och funktionalitet vill Nudient uppmuntra alla till att hitta sitt eget sätt att vara Bold.

Nudients Bold kommer med en räfflad yta i silikon. Det för att både skydda telefonen, och samtidigt göra den bekväm att hålla i handen. Samtidigt är insidan klädd i textil som skyddar mot repor.

“I en samtid där intrycken är många är det personliga uttrycket högprioriterat hos de flesta av oss. Med detta i åtanke ville vi ta fram en produkt som både ger extra skydd till telefonen och som sticker ut från mängden. Därför utvecklade vi en unik ID-formplatta runt telefonkameran, som med de precisa linjerna och det sömlösa skalet ger en perfekt passform oavsett iPhone-modell. Bold är en mobilaccessoar som ska väcka uppmärksamhet och framhäva din personlighet. Bold är för dig som vågar stå ut och vara unik, för dig som vågar vara Bold”, säger Max Andersson, Creative Director, Nudient. 

I linje med Nudients kontinuerliga hållbarhetsarbete har Bold delar tillverkade i 100% återvunnen post consumer polycarbonate-plast – ett material som är certifierat enligt global recycled standard och som tas fram genom att använd plast mals ner och återskapas till en ny slitstark konstruktion. 

Du hittar Nudients Bold idag den 4 november hos www.nudient.com för 399 SEK.