Nudient grundades i Stockholm 2016 och är ett fashion-tech varumärke som designar mobilaccessoarer från grunden. Tillsammans med designers och designstudios jobbar Nudient ständigt på att utveckla sina produkter för att göra dem bäst i sina produktkategorier.

Acid Dreams kollektionen bygger på Form Case som lanserades tidigare i höst. Skalen består av 30% återvunnet material inklusive TPU och PC-plast. Acid Dreams utmanar vad som tillhör verkligheten och inte. De 9 unika designerna uppmanar dig att använda dina accessoarer för att förkroppsliga en drömlik tillvaro med surrealistiska bilder. Genom psykedeliska konströrelser av vidgade cirklar och virvlande linjer blir dina mobilaccessoarer hjärtat av din stil och ditt uttryck.

De ergonomiska siluetterna på Form Case ger dig det perfekta greppet och skyddar din telefon från skador och repor. Form's kamera ram och skyddande silhuetter förhindrar att din telefon och kamera utsätts för skador och repor. Kollektionen finns på Nudients hemsida.