Oral-B släpper iO10 med iOSense - framtidens tandborste är här

Oral-B iO10 med iOSense agerar som din personliga coach för tänderna

Ni vaknar upp, käkar frukost och borstar tänderna. Inga konstigheter. Tandborstningen har genom åren inte varit särskilt revolutionerande. Fram tills nu..

Oral-B har tagit fram sin mest avancerade eltandborste iO10 med tillhörande iOSense-enhet som ska ta tandborstningen till en ny nivå med hjälp av artificiell intelligens. iOSense fungerar inte bara som en laddningsstation utan ger även en guide i realtid – så att tandrengöringen blir perfekt. Med den interaktiva designen kommer man följa borstning för att förbättra teknik och inte missa något område i munnen.

iOSense – Articifiell intelligens & personlig coaching

iOSense som även är en laddstation kommer agera som den personliga tandborstnings coach och talar om för dig:

  • När du ska borsta
  • Vart du ska borsta: Enheten visar upp sex ljusfält som representerar olika zoner i munnen, när de går från blått till vitt betyder det att du borstat den zonen färdigt.
  • Hur du ska borsta: Visar i realtid om du borstar för hårt – lyser upp med röda ljussignaler.

Den tillhörande Oral-B appen håller även koll på dina mål och ger dig feedback efter varje borstning via Bluetooth. Borstningshistoriken sparas så att du får mer och individbaserad feedback via telefonen. Förutom detta kommer Oral-B iO10 med sju olika borstlägen. Med får du även en Power2Go-resefodral som låter dig ladda tandborsten i fodralet.

Oral-B iO10 kommer i två färger (svart och vit) och finns att köpa nu hos b.la. Elgiganten. Priset är 4 499 SEK. Men kom ihåg, bra tandvård = billigare tandläkarbesök.