OVÖ är tillbaka med nya singeln ”Kvicksand”

Duon släpper första singeln för i år

Duon OVÖ som består av Finess och Ivory introducerade sig 2017 när man släppte singeln "Som ingenting". Duon grundades i ett mörker där Finess och Ivory bestämde sig för att göra det bästa av dagen För imorgon är inte garanterad. Låt oss ha roligt och se om vi överlever.
Sedan dess har man släppt singlar som "Hon är aldrig nöjd", "Zara Larsson" och "Touchdown". Nu släpper duon första singeln för i år med nya "Kvicksand". Singeln, producerad av Lukas Nathanson handlar om att vilja ha tillbaka någon som man en gång sårat. Duon berättar:
“‘Kvicksand’ bara kom till oss. Den kom ur bådas gamla förhållanden, gamla känslor som typ behövde komma ut. Låten handlar om hur man har fuckat upp, men nu ångrar sig och vill ha tillbaka personen igen.”
Båda Ivory och Finess har framgångsrika solokarriär och varit vänner över 20 år vilket gjorde det naturligt att även starta duon OVÖ. Kemin i studion har lett till att man släppt musik med ett sound av pop, afrobeats och afrikansk dansmusik. I samband med singeln avslöjar man även att mer musik kommer i sommar.
Lyssna på "Kvicksand" nedan!