Ozzy gästas av Ant Wan i ”Ms. Fashionista” – första låten från kommande album

Ozzy fortsätter att överraska med sitt sound. Nya albumet ’SEXAN’ släpps i augusti

Ozzy är tillbaka med sin första singel sedan han släppte debutalbumet Ett öga rött förra året. Albumet hyllades av både musik-Sverige såväl som kritikerna - och Ozzy fick ett flertal Grammisnomineringar. Trots utebliven Grammis-statyett så hyllade vinnaren Seinabo Sey honom i sitt tacktal när hon tog emot priset som "Årets textförfattare", och förklarade att Ozzy varit en stor inspiration.

Idag släpper han "Ms. Fashionista" med ett till en början oväntat men tungt gästinhopp av Ant Wan. Den nya singeln, producerad av Durimkid, är det första smakprovet från Ozzys kommande album SEXAN som förväntas släppas i augusti. Låtens gäst Ant Wan har på kort tid växt sig till en av Sveriges största artister. I början av året släppte han sin debut-EP WOW och följde därefter upp det med två framgångsrika singlar.

I singeln hör vi hur Ozzy och Ant Wan mixar sina signaturer i en låt som kretsar kring en kvinna som fått smeknamnet "Ms. Fashionista". Något av de mest spännande aspekterna av Ozzys artisteri är att det är omöjligt att gissa sig till hur varje nytt släpp kommer att låta - och den nya singeln är inget undantag. Ozzy fortsätter att överraska med sitt unika röstläge och val av produktioner, och bevisar att han återigen är en av de skarpaste och mest nytänkande artisterna inom genren.

"Svär på gud finns ingen bättre mig, Låt oss snacka skills, e för real för hype". 

Låten blir Ozzys första under Sony Music Sweden, lyssna på "Ms. Fashionista" nedan!