P.J släpper sin debut-EP "ROULETTE"

Hör första längre projektet från nykomlingen

P.J är definitivt en av de mest intressanta nykomlingarna just nu. Detta har han bevisat genom populära singlar såsom ”TOP CLASS” med Dree Low, ”Sci-fi” med Adel samt ”INGA ALTERNATIV”. Nyligen släppte han även singeln ”MEDELLÍN”, som blev första smakprovet från dagens EP-släpp ROULETTE.

Debut-EPn ROULETTE är uppbyggd med konceptet utav sex olika låtar och berättelser – vilket förtydligas genom omslaget som består av insidan på en revolver. Skivan släpps via bolaget Top Class Music, där P.J är signad. Skivbolaget tillhör rapparen Dree Low, som även gästar på spåret ”CORLEONE”. P.J har också varit aktiv genom att gästa Dree på hans populära album Flawless och Flawless 2.

Fler gästartister på EPn är 1.Cuz som hörs på det näst sista spåret, ”HELIKOPTER”. Vi hör även nya namn så som B.Baby och Marti. P.J släppte sin första singel ”KUSH” i slutet av 2019 – och sedan dess har karriären tagit fart snabbt. Trots att han är en nykomling har hans låtar spelats miljontals gånger, och han är minst sagt någon att hålla ett öga på.

Lyssna på P.J’s första längre projekt, debut-EPn ROULETTE, via Spotifylänken nedan.