Dree Low gästas av P.J på ”TOP CLASS”

En låt i topp klass.

Den hyllade Husbyartisten Dree Low har släppt singlar sedan 2016, men det är säkert att säga att 2019 har varit hans intensivaste år hittills. Året inleddes nämligen med debutplattan No Hasta Mañana 2, vilket följdes upp av 14-spårsalbumet FLAWLESS. Den sistnämnda innefattar några av hans absoluta lyssnarfavoriter: “PIPPI” och “DAG HAMMARSKJÖLD”. Tidigare i veckan avslöjade Dree Low att han återigen är aktuell med ny musik. Den här gången med singeln “TOP CLASS” som gästas av P.J. Rapparen P.J gjorde sig känd tidigare i år med låten “KUSH”. 

 

“Guzzen hon kör hårt, jag sa ta det sakta / Jag är bara 17 år, hon sa du är farsa” 

 

Dree Low och P.J har tidigare hörts ihop på “VÄRLDSKLASS” från albumet FLAWLESS. Nu är artisterna tillbaka med ännu en låt i topp klass. Dagens singelsläpp är kaxig med raka, och bitvis fräcka och ironiska verser. För produktionen står Matte Caliste och låten släpps via Dree Lows egna skivbolag med samma namn som dagen singeln- Top Class Music. 

På kort tid har Dree Low gått från mindre singelsläpp, till två album på endast ett år och miljontals Spotify-streams. Förutom dagens samarbetspartner P.J har han jobbat med kända namn som Straynané, Aden x Asme, 1.Cuz och Einár. Sedan debutalbumet vid årets början har han fortsatt etablera sitt namn på den svenska musikscenen. Nyligen gick P3 ut med att han, tillsammans med Einár och Miriam Bryant,  blir en utav liveakterna under P3 Guld 2020. Med sin driftighet, sitt tempo och skinande artisteri är Dree Low är utan tvekan en av de intressantaste artisterna just nu. 

Håll utkik efter mer musik från både Dree Low och P.J, och lyssna på “TOP CLASS” nedan.