Parhams nya singel ”Fingertoppar” ute nu!

Ny singel ute inför den kommande turnén

Parham är äntligen tillbaka med ny musik. Efter förra årets släpp av rapparens tredje fullängdare Torsken har göteborgssonen nu följt upp med sin nya singel "Fingertoppar". Mycket har dock hänt sedan dess, däribland en flytt till Stockholm från hemstaden Göteborg och ett delägarskap i nya labeln This Is Scandinavia.

I nya singeln "Fingertoppar" talar Parham om kärlek och en knepig period i en relation. I ett uttalande om den nya singeln förklarar Parham mer om låten:

"Låten kom till under en shaky period under min relation, när jag kände en sorg över känslan att det kanske aldrig kan bli som det var förut. Rent musikaliskt flippade jag direkt när jag fick höra de majestätiska syntharna"

Den 27 april drar Parham ut på en mini vårturné som startar på Nalen i Stockholm och den nya musiken kommer i en perfekt timing.

Den nya låten är skriven av Parham tillsammans med Fiona Fitzpatrick och producerad av Strøm. Lyssna på nya singeln "Fingertoppar" via länken nedanför, och passa att besöka någon av hans spelningar på den kommande turnén.

Nalen, Stockholm 27:e April

Trädgården, Göteborg 4 Maj

Babel, Malmö 11:e Maj