Paul Pogba utpressad på 138 miljoner av sin bror

Pogbas bror hotar att avslöja ”chockerande uppgifter”

Nyhetsbyrån AFP uppger att fransk polis öppnat en utredning gällande utpressningen av den franska fotbollsstjärnan Paul Pogba.

Paul Pogba ska i förhör uppgett att han hölls fången i Paris av barndomsvänner - två maskerade och beväpnade män, tidigare i år. Paul Pogbas bror Mathias Pogba uppges vara en del av gänget som kidnappat Paul.

Barndomsvännerna ska ha anklagat Pogba för att inte hjälpt dom ekonomiskt under sin tid som fotbollsproffs. De tycker att 13 miljoner euro (138 miljoner kronor) är en symbolisk summa då gärningsmännen anser att de skyddat honom under 13 år.

Gänget uppges varit på plats på Juventus träningsanläggning där Paul ska ha känt igen sin bror Mathias bland gärningsmännen, varpå han valde att vända sig till Juventus advokater som sedan tog kontakt med polisen.

Mathias Pogba har efter anklagelserna valt att gå ut på Instagram med en video där han hotar att avslöja "chockerande uppgifter" om sin bror Paul.

"Jag anser att de franska, italienska, engelska och spanska supportrarna förtjänar att veta vissa saker för att kunna bestämma om han verkligen förtjänar beundran, respekt och allmänhetens kärlek. Även min brors fans, och ännu mer Frankrikes landslag, Juventus, hans lagkamrater och sponsorer förtjänar att veta."

Mathias Pogba vände sig sedan till Twitter och skrev bland annat:

”Jag dog nästan på grund av dig, du lämnade mig på botten och spelar oskyldig. När allt är sagt kommer folk se att det inte finns någon större fegis, större förrädare och hycklare än du på denna jord”

Vi får se vart det här slutar, Mathias Pogba säger att "sanningen" kommer komma ut 1 september.

Håll utkik på Dopest.se för fler nyheter.