Inför PlugMePlease premiären – 5 hetaste plaggen

Inför PlugMePleae premiären imorgon så listar Dopest och PlugMePlease Jordans, Supreme, Bape, adidas NMD & Needles på listan över plagg du inte får missa.

Från och med imorgon behöver du inte längre köa i timmar eller jaga för att få tag på eftertraktade YEEZYs eller Supreme-plagg i Sverige, du behöver inte längre oroa dig för tullkostnaden för din BAPE-hoodie, och du behöver inte oroa för att någon ska behöva bumpa ditt säljinlägg i din Facebookgrupp. För imorgon har Plugmplease premiär, Sveriges första consignment butik för streeetwear. Där kommer ett stort utbud av hypade streetwear plagg att säljas - kunder kommer även att ha möjlighet att byta och sälja sina egna produkter.

Tidigare gav vi er en smygtitt i den nya butiken som ligger på Tjärhovsgatan i Stockholm, Dopest teamade upp med Plugmeplease-grundaren Emilian, och valde ut de 5 hetaste plaggen inför släppet imorgon.

 

#1 Fragment Design x Air Jordan 1

En av de hetaste skorna som finns i butiken är Fragment Design x Air Jordan 1 skorna. Samarbete mellan Hiroshi Fujiwaras japanska label Fragment design och Jordan brand som släpptes i en mycket begränsad upplaga år 2014. Skorna re-stockades överraskande nog i en begränsad upplaga på END. Skornas värde ligger på ca 12 000- 16 000 SEK och kommer att finnas på Plugmeplease. En sneaker som hamnar högst upp på vår wish list.. men vill man ha de får man vara beredd på att öppna plånboken.

 

#2 Supreme Mike Tyson Portrait Photo Tee

Mike Tyson var den tredje personen att bli porträtterad på Supremes porträtt-serie. T-shirten är en av Supremes mest ikoniska och släpptes 2007. PlugMePlease blir den första och enda butiken i Sverige som säljer Supreme plagg över disk och där kommer den ikoniska t-shirten tillsammans med massa andra Supreme-plagg som exempelvis Supreme box logo hoodies finnas tillgänglig. Detta är en all-time favorit från Supreme och vår gissning är att detta plagg försvinner fort.

 

#3 adidas Originals NMD x Nice Kicks

adidas NMD R1 x Nice Kicks är en av de mest eftertraktade NMD modellerna som släppts. Modellen som är ett Consortium samarbete mellan adidas och Nice Kicks släpptes 2016 och är idag värderade till minst 11 000 SEK. Skorna kommer att finnas på Plugmeplease skoväggen och frågan är om någon är villig att öppna upp plånboken för en av de fetaste och mest eftertraktade NMD modellerna som adidas släppt.

 

#4 Needles Trackpants

Needles är japanska designern Keizo Shimizu personliga projekt och tillhör Nepenthes. Hela konceptet med Needles var att bryta mot reglerna. Trots att märket funnits omkring ett tag så exploderade det i slutet av 2016 när Luka Sabbat twittrade en bild med mjukisbyxorna. Efter det har personer som ASAP Rocky, Heron Preston och Virgil Abloh setts med byxorna och därefter har hypen varit ett faktum. Vi alla vet är att snygga och bekväma mjukisbyxor är ett måste i garderoben och Needles är ett perfekt val. Missa inte vår tidigare trensdspaning om just trackpants.

 

#5 BAPE Camo

A Bathing Ape, är ett måste på denna lista. BAPEs camoflauge mönstret har blivit ikoniskt inom streetwear-kulturen och PlugMePlease blir den enda butiken i Sverige där du kan köpa BAPE. Plugmeplease kommer ha ett varierat utbud av olika BAPE t-shirts, BAPE facemasks och shark hoodies. BAPE Camo är ett perfekt val nu när hösten närmar sig. För vem kan få nog av apor och camo?

Missa inte premiären imorgon. Läs mer om eventet på Facebook och glöm inte att följa @dopest.se och @plugmeplease

PlugMePlease – Grand Opening 12:00
Tjärhovsgatan 19
116 28, Stockholm

Foto@vibesart