Foto: ettresex

PlugMePlease byter namn till ettresex®

Varför namnet ettresex?

Den stockholmsbaserade sneakers & streetwearbutiken PlugMePlease grundades 2017 av de då 19-åriga ägarna Emilian Minas och Marcus Winter. Sedan dess har butiken lanserat en egen webshop och oavbrutet sålt svårtillgängliga sneakers och streetwear-pieces i den fysiska butiken på Södermalm. Affären borta vid Åsögatan 136 bara ett stenkast från Medborgarplatsen, har utvecklats till en självklar samlingsplats för streetwear-entusiaster från Sverige. 

Precis som var personas stil och intressen förändras över tiden, har företaget nu valt att genomgå en stor rebranding. De öppnar upp ännu en butik next door och väljer framförallt att byta namn på företaget till ettresex®. På åsögatan 136 (därav namnet) hittar du numera två butiker med ett noga utvalt sortiment. Den ursprungliga butiken finns fortfarande kvar med ett fokus på limiterade sneakers och kläder. Alldeles bredvid finns numera en butik med större fokus på vintage, samlarobjekt, lokal skapad design och konst.

Är du nyfiken på ettresex® kan du klicka in dig på deras hemsida och webbshop härMissa inte heller vår äldre intervju med grundarna Emilian och Marcus här