PlugMePlease-grundaren frontar Postnords senaste kampanj

Delar med sig av tips för vad man ska tänka på när man handlar smart och tryggt på nätet

Emilian Minas är grundaren till PlugMePlease som är Sveriges första exklusiva sneakers & streetwear-butik. Tillsammans med kollegan Marcus Winter har man fyllt ett tomrum med en butik med produkter som tidigare varit svårtillgängliga. Tidigare i år fick vi en exklusiv intervju med ägarna som berättade att idén kom till efter att man kände en avsaknad utav tillgänglighet och gemenskap inom streetwear i Sverige.

Nu frontar Emilian PostNords kampanj där han delar med sig av sina tips för vad man ska tänka på när man handlar smart och tryggt på nätet. I ett videoklipp går han igenom vad som är viktigt när man handlar via nätet och vad man som kund ska förvänta sig av butiken. Problematiken när man handlar sneakers och exklusiva produkter är att varorna har stor risk för att skadas om inte det sköts korrekt.

Kampanjen blir ännu ett tecken på hur stor streetwear-kulturen blivit att ett företag som PlugMePlease får fronte ett så stort företag som PostNord bevisar att kulturen har tagit sig ut i de allmäna rummen.

Spana in videon nedan och läs vår intervju med PlugMePlease här!

E-handla smart: PlugMePlease x PostNord

Emilian Minas driver Streetwear-butiken PlugMePlease och presenterar sina tips för vad du ska tänka på när du handlar smart och tryggt på nätet. Bland annat är det viktigt varan är packad ordentligt av e-butiken, att de fått rätt adress och att du erbjuds en spårbar frakt så att du kan följa ditt paket. Klicka här för fler tips: https://www.postnord.se/artiklar/e-handla-smart

Gepostet von PostNord Sverige am Montag, 17. Juni 2019