Offset & Quavo firade Takeoff ihop

Efter den påstådda fighten backstage på Grammy-galan syns de båda rapparna tillsammans igen, firar bortgångne vännen

I november nåddes hiphop-världen av det tragiska beskedet att rapparen och forna Migos-medlemmen Takeoff skjutits till döds utanför en bowlingbana i Houston. Tillsammans med sin farbror, kollega och bästa vän Quavo hade de nyligen börjat släppa musik under namnet ”Unc & Phew” efter ett uppmärksammat uppbrott med den tredje Migon Offset. De var i staden för att fira släppet av albumet Only Built For Infinity Links och festa, när ett bråk eskalerade till att Takeoff, som inte var involverad, skjöts till döds av misstag.

Efter Takeoffs bortgång har det varit upp och ned mellan Quavo och Offset, som först gick samman för att hylla sin väns bortgång under en minnesstund, men som senare uppgavs börja bråka backstage på Grammy-galan (Vilket Offset sedan nekade). När Takeoffs 29-årsdag firades under söndagen gick de båda ut med varsina hyllningar på sociala medier, men sedan linkade de även upp och verkar ha slutit fred.

De två rapparna syntes i specialgjorda t-shirts med bilder på deras bortgångne vän, när de minglade med båda varandra och den stora samlingen släkt och vänner som samlats i hemstaden Atlanta. Det här är första gången de syns tillsammans efter den påstådda fighten, en händelse som ingen av de kommenterat utöver Offset på sin Twitter.