Quavo teasar 'Huncho Jack 2' med Travis Scott

Quavo visar återigen sin entusiasm för nytt samarbetsalbum med Travis Scott - Kommer projektet bli av?

Är en uppföljare till Quavo och Travis Scott’s samarbete Huncho Jack, Jack Huncho på gång? Detta kan vara fallet om man tror Quavo, som nämnt det potentiella samarbetet flera gånger under de senaste månaderna. 

I ett nytt instagraminlägg slappnar den tidigare Migos-medlemmen av på sin lyxyacht medan Hucho Jack-låten ”Where U From” spelar i bakgrunden. Om hinten inte redan var tydlig nog lyder bildtexten ”Thinkin HJ2? Tag Jack!” Inlägget är den första uppdateringen på projektet sedan september, då det ursprungliga Huncho Jack-albumet nådde en miljard streams. Under Generation Now’s Instagraminlägg om milstolpen kommenterade Quavo ”That’s tuff next one loadin….. battery 🔋”.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av QuavoHuncho (@quavohuncho)

Hittills verkar kommunikationen vara något ensidig då Travis Scott, upptagen med världsturnén för Utopia, inte har kommenterat en potentiell återförening för duon. Quavo sitter knappast och rullar tummarna heller, och är för tillfället aktuell genom sitt virala samarbete med Lana Del Rey på country-trapbangern ”Tough”.

Huncho Jack, Jack Huncho släpptes under en höjdpunkt i produktivitet för båda artisterna. Quavo kom direkt från supersuccén Culture, som katapulterade in Migos i diskussionen om tidernas största rapgrupper, medan Travis Scott pumpade ut ett album efter det andra, med Astroworld precis runt hörnet. Fanfavoriter som ”Modern Slavery”, Saint” och ”Dubai Shit” kombinerade det bästa av Travis Scotts psykadeliska synth-trap och Quavos melodier. Skulle duons kemi vara den samma nu, hela sju år senare? Svårt att säga förrän vi har albumet i lurarna, om Quavos önskan går i uppfyllelse.