Aleksej har haft fullt upp denna vår i förberedelserna för hans kommande album. Singlar har följt singlar, varav den tredje "Varje Gång" fortsätter på samma spår som föregående "Pink Panther" med ett kaxigt och lekfullt sound inspirerat av 2000-talets hiphop. Plattan är dock inte i mattan än för Stockholmsrapparen, något han meddelar inför släppet av den nya singeln.

"Maj kommer också att vara en release-tät månad för mig med många singlar och visuellt materia", hälsar Aleksej inför nya låtens release.

Produktionen är för tredje gången i rad signerad Nordik Beatz, som producerade Aleksejs två tidigare släpp "Vilken tid (Att va vid liv)" och "Pink Panther feat. Migi". Den sistnämnda levde upp till sitt namn med rosa teman på pressbilder och omslag, där Aleksej, Migi och Nordik alla syntes i rosa kostymer. Stilvalet fick dock en del hånfulla kommentarer på sociala medier, något Aleksej nu slår tillbaka emot i texten.

"Man kan aldrig säga att jag är homofob och shit
Mannen fett med shunnar här är på min dick
Sluta spela hårda du och din clique
Jag kan slap:a upp er fastän jag har på mig pink" 

Lyssna på "Varje Gång" i DOPEST Playlist på Spotify!