Reyn släpper "Kostym & Sneakers" från kommande EP

Blir den tredje singeln efter "Tillsammans" med Mwuana & "Lämna Mig" – hör låten och läs om Reyns tankar kring projektet här

Reyn debuterade 2018 med singeln Lowkey och har sedan dess släppt flertal platina och guldsäljande låtar som hyllats av musiksverige för sina starka melodier och tankeväckande texter. 2024 började med ”Lämna Mig” i februari, men sedan dess har Reyn legat lågt för att fortsätta jobba på en kommande EP.

Idag får vi titelspåret ”Kostym & Sneakers”, den tredje singeln från EP:n efter ”Tillsammans” med Mwuana och ”Lämna Mig”. Projektet har release den 17:e maj och följs av en turné runt hela landet, som smygstartas redan i slutet av denna månad då han besöker Lund och Stockholm under ”kvalborg” respektive valborg den 29:e & 30:e april.

”För mig representerar EP:n kontrasten mellan vart jag kommer ifrån till vart jag är idag. Från sneakers och mjukisar till kostym i de fina rummen, men skorna är kvar och de representerar min bakgrund, stället jag växte upp och min vilja att vara exakt den jag är i vilket rum jag än steppar in i idag”, säger Reyn om projektet och titelspåret.

Lyssna på ”Kostym & Sneakers” och mer ny musik i DOPEST Playlist!