Rick Ross spelar "Not Like Us" i Kanada – blir slagen i ansiktet

Rapparen har varit på Team Kendrick sedan beefens start och även släppt en egen disslåt – på Drakes hemmaplan fick han dock problem

Beefen steker tydligen fortfarande efter Drake och Kendrick Lamars historiska fight under våren 2024. En av de som var på Kendricks sida var Rick Ross, Miami-rapparen som bidrog till beefen med sin egen disslåt ”Champagne Moments”, vilket startade en Instagram-fight mellan han och Drizzy.

I slutet av Ross spelning på Ignite Music Festival i Vancouver under natten till måndagen den 1:e juli svensk tid spelade han up ”Not Like Us”, den sista stora disslåten som Kendrick nyligen körde 6 gånger under sitt event ”Ken & Friends: The Pop Out”.

Strax efter att Ross lämnat scenen, medan låten fortfarande spelas, konfronteras rapparen av en grupp upprörda män. Situationen urartade när en av männen slog Ross i ansiktet, vilket startade ett stort slagsmål mellan dem och Ross team som fångades på video.

I slutet av fighten, som pågick i flera minuter, ligger en person ur Rick Ross team medvetslös på marken. Det är oklart om polisen blivit inblandad och i skrivande stund har varken Ross eller någon ur hans team har kommenterat situationen.