Ricky Rich & A Boogie Wit da Hoodie tar oss overseas på ”Habibi” US-remix

Hör Ricky Rich på engelska

Ricky Rich inledde veckan med en riktigt stor överraskning till lyssnarna. Då avslöjade han nämligen att US-remixen“Habibi” gästas av ingen mindre än den hyllade amerikanska rapparen A Boogie Wit da Hoodie - en ikon med över 16 miljoner månads-lyssnare bara på Spotify. 

Låten “Habibi” har verkligen tagit Sverige med storm. Redan när originalet släpptes 2017 blev den en riktig hit. Under fjolåret fick den dock nytt liv - och blev större än någonsin. Både i Sverige och internationellt. Det mycket tack vare TikTok där “Habibi” gick viral. Efter att ha toppat listor runt om i Europa fick låten en tysk remix med Dardan och Zuna, samt en Albanian remix med DJ Gimi-O. 

I dag tar vi oss overseas till en annan kontinent. Nu förenas nämligen Sverige och US när vi får en officiell amerikansk remix på “Habibi” med A Boogie Wit da Hoodie. Det här är utan tvekan en ikonisk anthem och collab. På singeln hör vi inledningsvis A Boogie Wit da Hoodie tolka refrängen, följt av en vers från US-rapparen. Den ikoniska hooken från Ricky Rich finns kvar på svenska - men på andra versen har han switch it up när han kör sina bars på engelska! 

 Utöver de tidigare internationella remixerna på “Habibi” - har vi de senaste åren även sett Ricky i collab med UK-scenen. Förra året gästade han den officiella remixen på Tion Wayne och Russ Millions monsterhit “Body”

Lyssna på “Habibi” med Ricky Rich och A Boogie Wit da Hoodie i DOPEST Playlist.