Ricky Rich släpper sitt debutalbum ”Shhh”

”Baby håll det ”Shhh!” om någon undrar”

Efter superhiten "Habibi" 2017 så har Ricky Rich tillsammans med ARAM Mafia lyckats bygga upp ett eget imperium. Singeln har spelats närmre 18 miljoner gånger på Spotify och i samma takt har en stor och trogen fanbase byggts upp. Trots framgång och släppta singlar som "Förbjuden frukt", "Abonnenten", "Min Diamant", "Tare Lugnt" och senaste "Shhh" - så har debutalbumet fått vänta. Väntan är nu över och projektet vid namn Shhh, som under de senaste veckorna teasats på sociala medier, har nu släppts.

Ricky Rich blir utstickande genom hans unika sångröst och medryckande melodier - och debutalbumet Shhh är inget undantag. Plattan bjuder på 7 spår, därav ett är titelspåret "Shhh". Albumet är likt tidigare släpp producerade av duon ARAM Mafia, som är Ricky Rich's andra hälft.

Under skivans gång får vi höra en mer seriös sida av den unge Västerås-artisten. Något vi även fick ett smakprov på när han tidigare i år släppte låten "Bli Bättre" tillsammans med Kids of Revolution. Detta mixas också med Rickys signatur-sound, en tagning på trap-influerad rapp, och hans lekfulla och kärleksinspirerade texter. Shhh är ett bevis på att Ricky fortfarande experimenterar med sitt sound och att han kommer fortsätta att överraska och fånga uppmärksamheten hos sin publik.

Lyssna på debutalbumet Shhh från Ricky Rich & ARAM Mafia nedan och se vad du tycker!