Ricky Rich släpper ”Qué Te” från kommande albumer ’Rico Suave’

En sensuell sommarlåt

Nu släpper Ricky Rich ännu en singel från sitt kommande album Rico Suave, som introducerades tidigare i år. Han är nämligen tillbaka med “QUÉ TE”, en sensuell sommarlåt som följer upp senaste “Young 22”. Och visst börjar vi bli bekanta med Ricky Rich’s alter ego Rico Suave vid det här laget? Om ni inte hunnit lära känna honom än - får ni göra det på “QUÉ TE”. 

“I just QUÉ TE speglas sidan av fest, tjejer och egentligen en destruktiv miljö som karaktären Rico Suave glorifierar,” berättar Ricky Rich om singeln. 

Karaktären Rico Suave kom faktiskt till liv redan förra året i samband med att Ricky Rich släppte sitt minialbum Highs & Lows. Projektet inkluderade bland annat en track med just namnet “Alter Ego”. Där skildrar han sina olika personligheter och sidor, och en av dessa har tillslut fått ett namn - Rico Suave. Namnet anspelar på Gerardos 90-talslåt med samma namn. Rico Suave är en person som är i ständig konflikt med sig själv. Han älska att älska, men blir förblindad av materialistiska ting, lust och lockelser.

Om kommande albumet Rico Suave säger Ricky Rich: 

“De kommande släppen är någonstans nästa steg i min musikaliska utveckling. Det är helt nya typer av produktioner och melodier. Det kommande albumet ska skildra både det positiva och negativa med Rico Suaves personlighet, och vilka konsekvenser som kommer med den livsstilen.” 

Nu kan du lyssna på "Qué Te" med Ricky Rich i DOPEST Playlist nedan!