Foto: Fenty Beauty

Uppgifter: Rihanna planerar för album & turné

Då kan Riri göra comeback

Rihanna har haft ett par händelserika år, men främst för annat än musik. Hon headlineade visserligen Super Bowl 2022, men utöver det har det varit tunt med ny musik och live-framträdanden från Riri. Hon har istället lagt mycket fokus på sitt märke Fenty och sin roll hos PUMA, samt att hon blivit mamma två gånger om tillsammans med ASAP Rocky.

The Mirror kan dock nu avslöja att Riri äntligen planerar en stor comeback-turné för 2024/2025 efter att ha skrivit på ett avtal värt upp mot 32 miljoner pund med Live Nation. Dessutom hävdar tidningen att hon har två album med nytt material redo, vilket skulle innebära hennes första släpp sedan ANTI 2016.

"Avtalet skapades för att underlätta en världsturné och hennes kreativa team arbetar tyst i Los Angeles med att sätta ihop allt medan hon uppfostrar sin familj. Hon kommer att sätta igång med liveshowen när hon är redo att gå tillbaka till jobbet och har material för två album att släppa när hon är tillbaka", säger en källa till The Mirror.

Varken Rihanna eller någon ur hennes team har kommenterat uppgifterna, The Mirror uppger inte heller om de försökt kontakta någon av de inblandade. Vi får helt enkelt vänta och se om det finns någon sanning i dessa uppgifter, men vad som är klart är att väntan på ny musik från Riri har gått långt in på övertid.