Robin Kadir droppar trailer till albumet ’Deja Vu’

Producenten & DJn laddar upp inför sitt debutalbum, nu får vi se videos från omslaget + en tracklist

Robin Kadir är en musikalisk mångsysslare av rang. Som producent & DJ har han gjort sig ett namn för sina samarbeten med svenska storstjärnor som 23 & C.Gambino, samtidigt som han spelat på klubbar runt om i och även utanför Sverige.

Under våren har han laddat upp inför sitt debutalbum Deja Vu, genom singlarna "Cocktails" med Asme och "Saint Laurent" med tidigare nämnda Gambino, varav båda streamats över tre- respektive fyra miljoner gånger. Nu börjar det närma sig albumets release och därmed spär även Robin på hypen med en officiell album trailer. I samband med detta har han även avslöjat albumets omslagsbild och hela tracklist, som bland annat gästas av alla från Jireel, Macky & A36 till komikern Magnus Betnér.

I videon får vi höra snuttar från några av albumets låtar, samtidigt som vi tas med på en svepande resa genom Paris där Robin glider genom stadens festliv, innan han hamnar vid en portabel studio framför Eiffeltornet på det tak vi ser i omslagsbilden. Spana in hela trailern nedan och se den fulla tracklisten i galleriet, Deja Vu släpps på fredagen den 1:e september!

t