Romeo & Guleed släpper nya singeln "Vågorna"

En mjuk med melankolisk låt

Örebro-rapparen Romeo har under året släppt ett flertal singlar där TikTok-hiten ”Tillbaka” utmärker sig. Idag släpper han och Malmö-rapparen Guleed nya singeln ”Vågorna”.

På nya singeln ”Vågorna” fortsätter Romeo med det han gjort sig känd för, nämligen sitt mjuka och varma sound. Vi får dock en mörkare version av Romeo den här gången istället för kärlekslåtarna han utmärkt sig för. Produktionen står återigen Aladdin för.

”Jag hör vågorna viska. Jag tar allting som jag kan för att smärtan ska minska. Se mina bröder jag ser hur dom alla är vilsna. Vi e som rosor vi växer i tystnad, när vi pratar det blixtrar”

Romeo har verkligen hittat sitt sound och Guleed kompletterar honom väldigt bra under låten. Guleed har genom åren bevisat att han lyckats bemästrat olika typer av sounds och han gör ingen besviken på nya singeln ”Vågorna”.

Lyssna på ”Vågorna” med Romeo och Guleed i DOPEST playlist.